Oferta dla gastronomii



Klientów zamawiających na potrzeby lokali gastronomicznych obsługujemy za pośrednictwem Bidfood Farutex - ogólnopolskiego dostawcy dla branży horeca. Zamówienia można składać przez całą dobę, każdego dnia tygodnia poprzez system e-bidfood. Dostawy realizowane są nawet w ciągu 24 godzin od złożenia zamówienia!
Jeśli jesteś zainteresowany ofertą, skontaktuj się z Patrykiem Bujaczem: tel.: 797830697, e-mail: pbujacz@farutex.pl.

Produkty zaindeksowane w Bidfood Farutex



Poniżej przedstawimy produkty zaindeksowane w Bidfood Farutex. Aktywne indeksy różnią się pomiędzy oddziałami. W przypadku zainteresowania konkretnym produktem, należy zgłosić zapotrzebowanie swojemu przedstawicielowi, obsługującemu Państwa z ramienia Bidfood Farutex.

LA FILEJA / T213:27864

Tagliatelle jajeczne 6 mm
rzemieślnicze 1 kg

Składniki: mąka pszenna semolina, jaja, woda, sól. 

Makaron wałkowany, świeży, pakowany w atmosferze ochronnej.

Termin przydatności do spożycia 45 dni od daty produkcji.


LA FILEJA T213:29643

Pappardelle jajeczne
rzemieślnicze 12 mm 1kg

Składniki: mąka pszenna semolina, jaja, woda, sól. 

Makaron wałkowany, świeży, pakowany w atmosferze ochronnej.

Termin przydatności do spożycia 45 dni od daty produkcji.


LA FILEJA T213:29214

Lasagne jajeczne
chłodzone 1kg

Składniki: pszenica durum, jaja (18,21%), woda, sól.

Makaron wałkowany, świeży, pakowany w atmosferze ochronnej. W opakowaniu 7 płatów o wymiarach 50x15,5 cm.


Termin przydatności do spożycia 45 dni od daty produkcji.

Linguine sepia
rzemieślnicze 4 mm 1kg 

Składniki: semolina (70%), jajka (17%), sepia (czarny atrament z kałamarnicy, woda, sól, środek zagęszczający E466) (6,5%), woda (6,49%), sól (0,01%).

Makaron wyciskany, świeży, pakowany w atmosferze ochronnej.


Termin przydatności do spożycia 30 dni od daty produkcji.

LA FILEJA T112:28836

Tagliolini sepia
rzemieślnicze 4 mm 1kg

Składniki: semolina (70%), jajka (17%), sepia (czarny atrament z kałamarnicy, woda, sól, środek zagęszczający E466) (6,5%), woda (6,49%), sól (0,01%).

Makaron wałkowany, świeży, pakowany w atmosferze ochronnej.

Termin przydatności do spożycia 30 dni od daty produkcji.

przepis: Krem z groszku z krewetkami   



LA FILEJA / T213:26670

Tagliatelle sepia
rzemieślnicze 6 mm 1kg

Składniki: semolina (70%), jajka (17%), sepia (czarny atrament z kałamarnicy, woda, sól, środek zagęszczający E466) (6,5%), woda (6,49%), sól (0,01%).

Makaron wałkowany, świeży, pakowany w atmosferze ochronnej.

Termin przydatności do spożycia 30 dni od daty produkcji.

przepis: Krem z groszku z krewetkami  



LA FILEJA / T112:28840

Spaghetti GROSSI jajeczne 
rzemieślnicze 3 mm 1 kg

Składniki: mąka pszenna semolina, jaja, woda, sól.

Makaron grube spaghetti o średnicy 3,2 mm. Wyciskany na matrycy z brązu, świeży, pakowany w atmosferze ochronnej.


Termin przydatności do spożycia 60 dni od daty produkcji.

Przepisy:
Pijane spaghetti
Spaghetti alla puttanesca

LA FILEJA / T213:29932

Spaghetti 2 mm rzemieślnicze 1 kg

Składniki: mąka pszenna semolina, woda, sól.

Makaron spaghetti o średnicy 2 mm. Wyciskany na matrycy z brązu, świeży, pakowany w atmosferze ochronnej.



Termin przydatności do spożycia 60 dni od daty produkcji.

LA FILEJA / T213:

Spaghetti jajeczne 2 mm rzemieślnicze 1 kg

Składniki: mąka pszenna semolina, jaja, woda, sól.

Makaron spaghetti jajeczne o średnicy 2 mm. Wyciskany na matrycy z brązu, świeży, pakowany w atmosferze ochronnej.

Termin przydatności do spożycia 60 dni od daty produkcji.

LA FILEJA T112:28833

Tagliatelle szpinakowe
rzemieślnicze 6 mm 1kg

Składniki: semolina, jaja, szpinak, woda, sól.

Makaron wałkowany, świeży, pakowany w atmosferze ochronnej.

Termin przydatności do spożycia 30 dni od daty produkcji.

Przepisy:  

Tagliatelle szpinakowe z ricottą, miętą i pistacjami


LA FILEJA / T213:29600

Tagliatelle orkiszowe rzemieślnicze 6 mm 1kg

Składniki: mąka orkiszowa, jaja, woda, sól.

Makaron wałkowany, świeży, pakowany w atmosferze ochronnej.

Termin przydatności do spożycia 30 dni od daty produkcji.


LA FILEJA / T213:30005

Tagliatelle pomidorowe
rzemieślnicze 6 mm 1kg

Składniki: pszenica durum, jaja, pomidor, woda, sól.

Makaron wałkowany, świeży, pakowany w atmosferze ochronnej.


Termin przydatności do spożycia 30 dni od daty produkcji.

LA FILEJA T012:29493

Strozzapretti jajeczne rzemieślnicze 3kg mrożone

Składniki: pszenica durum, jaja (18,21%), woda, sól.

Makaron wyciskany na matrycy z brązu, świeży mrożony szokowo.

LA FILEJA / T213:27850

Penne jajeczne rzemieślnicze
3kg mrożone

Składniki: pszenica durum, jaja (18,21%), woda, sól.

Makaron wyciskany na matrycy z brązu, świeży mrożony szokowo.

LA FILEJA T012:29492

Rigatoni jajeczne rzemieślnicze 3kg mrożone

Składniki: pszenica durum, jaja (18,21%), woda, sól.

Makaron wyciskany na matrycy z brązu, świeży mrożony szokowo.


Przepisy: Rigatoni z dorszem i kremem z papryki





LA FILEJA T012:28838

Ravioli borowik ricotta rzemieślnicze mrożone 1 kg

Składniki: mąka pszenna , jaja, woda, tymianek, sól, borowik (31%), ricotta - włoski ser podpuszczkowy z serwatki (serwatka, śmietanka, sól) , ser grana padano (mleko, sól, podpuszczka, lizozym z jajka), masło , cebula, przyprawy - sól, pieprz, gałka muszkatołowa. 

Ciasto wałkowane z mąki pszennej i jaj. Produkt bez sztucznych barwników i ulepszaczy.

LA FILEJA T012:28834

Ravioli kaczka z gruszką rzemieślnicze mrożone 1 kg

Składniki: mąka pszenna, jaja, woda , kurkuma , farsz: kaczka (59,5%) gruszka (25,5%) pieczone warzywa (marchew, seler naciowy) , majeranek.

Ciasto wałkowane z mąki pszennej i jaj. Produkt bez sztucznych barwników i ulepszaczy.

przepis: Mus z szalotki


LA FILEJA T012:28837

Ravioli ziemniak ricotta z porem rzemieślnicze mrożone 1 kg

Składniki: mąka pszenna, jaja, szpinak, woda, sól, ziemniak, por, ricotta - włoski ser podpuszczkowy z serwatki (serwatka, śmietanka, sól), ser grana padano (mleko, sól, podpuszczka, lizozym z jajka), masło , pietruszka, przyprawy - sól, pieprz.

Ciasto wałkowane z mąki pszennej i jaj. Produkt bez sztucznych barwników i ulepszaczy.

przepis: Ravioli z krewetkami

LA FILEJA T012:29578

Ravioli ricotta gorgonzolą

rzemieślnicze mrożone 1 kg

Składniki: mąka pszenna, ricotta (40%)- włoski ser podpuszczkowy z serwatki (serwatka, śmietanka, sól), jaja, ser Gorgonzola DOP (mleko, sól, podpuszczka) (11%), ser Emilgrana (mleko, serwatka, sól, podpuszczka, lizozym z jajka), szpinak, sól, pieprz.

Ciasto wałkowane z mąki pszennej i jaj. Produkt bez sztucznych barwników i ulepszaczy.

LA FILEJA T012:28843

Ravioli z łopatką wieprzową rzemieślnicze mrożone 1 kg

Składniki: mąka pszenna, jaja, woda, sól, pieczona łopatka wieprzowa (64%), pieczone warzywa (seler naciowy, cebula, marchew), ser grana padano (mleko, sól, podpuszczka, lizozym z jajka), oliwa z oliwek, przyprawy - sól, pieprz, gałka muszkatołowa 

Ciasto wałkowane z mąki pszennej i jaj. Produkt bez sztucznych barwników i ulepszaczy.

przepis: Sos śliwkowy z porto   


LA FILEJA T012:28839

Ravioli dorsz z porem sepia rzemieślnicze mrożone 1 kg

Składniki: mąka pszenna, jaja, woda, sól , sepia (czarny atrament z kałamarnicy, woda, sól, środek zagęszczający E466), woda (1,5%), sólfarsz: filet z dorsza czerniak, ziemniak (31,5%), por (10%), masło, pietruszka, przyprawy - sól, pieprz.

Ciasto wałkowane z mąki pszennej i jaj. Produkt bez sztucznych barwników i ulepszaczy.

Przepisy: 

Ravioli dorsz z porem z omułkami w pomidorach






LA FILEJA T012:29469

Ravioli mortadela z pistacjami 

rzemieślnicze mrożone 1 kg

Składniki: mąka pszenna, ricotta - włoski ser podpuszczkowy z serwatki (serwatka, śmietanka, sól), mortadela (30%) (mięso wieprzowe, flaki wieprzowe, mięso odkostnione mechanicznie, tłuszcz wieprzowy, sól, pistacje (0,6%), przyprawy, naturalne aromaty, przeciwutleniacz: erytrobinian sodu, konserwant: azotyn sodu), jaja, ser Emilgrana (mleko, sól, podpuszczka, lizozym z jajka), pistacje (2,5%) sól, pieprz.

Ciasto wałkowane z mąki pszennej i jaj. Produkt bez sztucznych barwników i ulepszaczy.

LA FILEJA T012:28831

Ravioli dynia z pigwą wegańskie mrożone 1 kg

Składniki: mąka semolina z pszenicy durum, woda, koncentrat pomidorowy, sól,
farsz
: dynia (62%) pigwa (24%) cebula, olej rzepakowy, przyprawy - sól, pieprz.

Ciasto wałkowane z mąki z pszenicy durum. Produkt bez sztucznych barwników i ulepszaczy.

LA FILEJA T012:29434

Ravioli malina ser Lazur rzemieślnicze mrożone 1 kg

Składniki: mąka pszenna, ricotta - włoski ser podpuszczkowy z serwatki (serwatka, śmietanka, sól), maliny (15%), ser lazur (12%) - mleko pełne pasteryzowane, sól, stabilizator chlorek wapnia, czyste kultury mleczarskie, szlachetna pleśń Penicillium roqueforti, jaja, ser Emilgrana (mleko, sól, podpuszczka, lizozym z jajka), sól, pieprz. Może zawierać śladowe ilości: gorczyca, soja, seler, orzeszki ziemne.


Ciasto wałkowane z mąki pszennej i jaj. Produkt bez sztucznych barwników i ulepszaczy.

LA FILEJA T012:28835

Ravioli burak śliwka chilli wegańskie mrożone 1 kg

Składniki: mąka semolina z pszenicy durum, woda, sól, puder z buraka, pieczony burak (61%), cebula, suszona śliwka (12%), olej rzepakowy, papryczka chilli (0,8%), przyprawy - sól.

Ciasto wałkowane z mąki z pszenicy durum. Produkt bez sztucznych barwników i ulepszaczy.

LA FILEJA T012:28601

Ravioli spianata piccante rzemieślnicze mrożone 1 kg

Składniki: mąka pszenna , jaja ,woda, sól, papryka w pudrze, salami spianata picante, ricotta - włoski ser podpuszkowy z serwatki (serwatka, śmietanka, sól, regulator kwasowości (E33) (54%), grana padano (mleko, sól, podpuszka, lizozym z jajka)

Ciasto wałkowane z mąki pszennej i jaj. Produkt bez sztucznych barwników i ulepszaczy.  

LA FILEJA T012:29437

Ravioli kasztan ricotta orkiszowe rzemieślnicze mrożone 1 kg

Składniki: maka orkiszowa (30%), kasztan (22,6%), ricotta (22,6%) - włoski ser podpuszczkowy z serwatki (serwatka, śmietanka, sól), cebula, jaja, ser emilgrana (mleko, sól, podpuszczka, lizozym z jajka), masło, oliwa z oliwek, sól, pieprz. Może zawierać śladowe ilości: gorczyca, soja, seler, orzeszki ziemne

Ciasto wałkowane z mąki orkiszowej i jaj. Produkt bez sztucznych barwników i ulepszaczy.

LA FILEJA T012:27863

Ravioli ze szpinakiem i ricottą rzemieślnicze mrożone 1 kg 

Składniki: ciasto: mąka pszenna, jajka, szpinak. farsz: szpinak liściasty, ser ricotta (serwatka, śmietanka, sól, regulator kwasowości (E33)), ser Emilgrana (mleko, sól, podpuszczka, lizozym z jajka).


Ciasto wałkowane z mąki pszennej i jaj. Produkt bez sztucznych barwników i ulepszaczy.

LA FILEJA T012:29374

Ravioli wegańskie marchew z chilli rzemieślnicze mrożone 1 kg

Składniki: marchew (33%), pszenica durum, cebula, oliwa z oliwek, papryczka chilli (0,13%), sól.

Ciasto wałkowane z mąki z pszenicy durum. Produkt bez sztucznych barwników i ulepszaczy.

Ravioli wegańskie ziemniak z fenkułem rzemieślnicze mrożone 1 kg

Składniki: ziemniak, fenkuł  bulwa(33%), pszenica durum, cebula, oliwa z oliwek, nasiona kopru włoskiego (0,13%), sól, pieprz

Ciasto wałkowane z mąki z pszenicy durum. Produkt bez sztucznych barwników i ulepszaczy.

LA FILEJA T012:29375

Ravioli batat z habanero rzemieślnicze mrożone 1 kg

Składniki: batat (45%), mąka pszenna, cebula, jaja, masło, papryka puder, habanero (0,3%), sól

Ciasto wałkowane z mąki pszennej i jaj. Produkt bez sztucznych barwników i ulepszaczy.



LA FILEJA T012:27865

Makaron ramen alkaliczny mrożony 5 kg

Składniki: mąka pszenna, woda, węglan sodu, węglan potasu, sól.

Makaron krojony z wałkowanego ciasta z mąki wysokoglutenowej. Produkt świeży, surowy, mrożony szokowo, dzięki czemu zachowuje idealną świeżość. .

Lorem ipsum

Integer ac vehicula eros, sed dictum sapien. Donec dignissim porttitor ante, sit amet placerat dui. Donec mollis vel arcu et efficitur.